Interieuradvies

Bij de koop van een nieuw huis of bij de aanschaf van uw kantoorpand, zorgt een goed interieur ervoor dat jij je prettig in de ruimte voelt. Maar dit geldt natuurlijk niet alleen voor nieuwe panden. Ook kan het zijn dat uw huidige woning een opfrisbeurt kan gebruiken. Een paar kleine aanpassingen kunnen al een wereld van verschil zijn met voorheen. Wij willen je graag helpen bij het vinden van de nieuwe, passende stijl.

 

Een nieuw interieur betekend niet altijd dat alle meubels nieuw moeten zijn. Integendeel! Het combineren van oud en nieuw kan zorgen voor een prachtige samensmelting van meubels en het creëert een persoonlijke sfeer.

 

Tijdens een interieuradvies worden de ‘struikelblokken’ in uw huis besproken. Wij pakken deze knelpunten aan, waardoor de ruimte beter kan worden benut.
Wat kun je verwachten?

 

Werkwijze:

// Stuur uw vraag/wens per e-mail met daarbij foto’s van de desbetreffende vragen.

// Het interieuradvies wordt bij jou op locatie gegeven. In ongeveer 1,5 uur tijd   zullen wij de ruimte doorspreken en zullen wij je van advies voorzien.

// Vervolgens ontvang je een moodboard op A3 formaat met daarop het sfeerbeeld, een schetsmatige plattegrond en de kleurnummers zoals besproken. Dit ontvang je binnen drie weken na het gesprek via de post.

Kleurgebruik 

De basis van een interieur zit hem in de kleur van de muren en kozijnen. Bepaalde kleuren of kleurcombinaties kunnen bijvoorbeeld het interieur spannend maken of juist rust geven. Een goed kleurenplan kan al voor een complete metamorfose zorgen

Inrichting & meubels 

Of het nou gaat om de geërfde koffietafel van oma, of om de spiksplinternieuwe bank… het is belangrijk dat meubels mooi uitkomen in de ruimte waarin ze staan. Een goede indeling is hierbij van belang. Voor een compleet en fijn gevoel, wordt alles op elkaar afgestemd. Maar juist door stijlen op de juiste manier te mixen, krijgt uw interieur een unieke en persoonlijke uitstraling.

Verlichting 

De juiste verlichting is cruciaal voor een sfeervol en warm interieur. De plaats van de verlichting is belangrijk, maar zeer zeker ook de uitstraling van de lamp zelf. Met verlichting wordt er sfeer gecreëerd, maar ook het functionele licht dient aanwezig te zijn. 

Goed om te weten
// De genoemde prijzen zijn incl. 21% BTW.
// Bij een straal van meer dan 15 km buiten de vestigingsplaats van ANNO92 zal er reiskostenvergoeding worden gerekend van € 0.50 per kilometer.
// De genoemde prijzen zijn gebaseerd op één ruimte. Daarbij behoord de open keuken bij de woonkamer.
// Wanneer je advies wil voor meerdere ruimtes, zal er een korting gelden van 15% op iedere extra ruimte.
Meer weten? Stel een vraag of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.