Schilder Roeland

Een man waarvan zijn gedachten en ideeën nooit stil staan, dat is Roeland. Vanaf jongs af aan had hij er moeite mee om zijn aandacht bij de les te houden. Niet omdat hij niet geïnteresseerd was of slecht kon leren, nee, hij had juist aandacht voor veel te veel dingen! Hij was altijd ideeën aan het schetsen op papier, om dit vervolgens thuis in elkaar te gaan knutselen. Zijn grote wens was dan ook om ‘later als hij groot was’ een creatief beroep uit te oefenen. Dingen mooi te maken die niet mooi meer zijn en te ontwerpen.

 

 

Na zijn restauratie-schilderopleiding is hij begonnen met werken als decorbouwer, als restauratie-schilder maar ook als decoratie-schilder. Naar dit laatste gaat zijn hart het meest uit. Het zelf bedenken en zelf ontwerpen van zijn creaties. Toen hij samen met Nicole in 2016 met ANNO92 startte, wilde hij dan ook graag naast het schilderen van huizen aan de slag met decoratie-schilderen.

 

Als schilder van woningen en/of kantoorpanden heeft Roeland veel ervaring. Hij heeft voor verschillende bedrijven gewerkt, die ieder zo hun eigen manieren van werken hadden. Roeland heeft zich hierdoor erg ontwikkelend en hij heeft ontdekt wat volgens hem de beste manier van werken is. Dit past hij nu met alle plezier toe bij ANNO92.

Meer weten? Stel een vraag of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.