Interieurstylist Nicole

Nicole is een stylist in hart en nieren. Van jongs af aan is zij al bezig met het creëren van nieuwe dingen en het ‘mooier’ maken ervan. Bij elke ruimte die zij ingaat, wordt er in haar hoofd het gehele interieur gerestyled.  Ze kan geen maaltijd bereiden, zonder het bord tot op de puntjes te stylen en geen object wordt zomaar neergezet. Over alle details denkt ze na.

 

Met haar creatieve brein, voelde zij zich niet op haar plek op kantoor, waar ze 3 jaar heeft gewerkt als management assistente. Haar grootste droom was om ooit voor haarzelf een bedrijf te beginnen. De skills die zij heeft geleerd als assistent, past ze nu toe in haar eigen bedrijf. Ordenen, goede planningen maken en het klantencontact.

 

 

Nicole heeft niet alleen een achtergrond als interieurstylist, maar ook als restauratie schilder. Na haar opleiding aan het Nimeto te Utrecht, is zij aan het werk gegaan als restaurateur. Dit heeft haar liefde en passie voor oude objecten doen ontwikkelen. Alles kan opnieuw worden gebruikt, gerestaureerd of gemoderniseerd voor in een interieur. Oud is ook niet per definitie oubollig. Het heeft juist net datgene dat een volledig nieuw interieur mist, een persoonlijk verhaal.
Daarnaast is het met het oog op de toekomst ook belangrijk dat we steeds meer gaan recyclen. We zijn een echte weggooi maatschappij geworden. Mede hierdoor gebruikt Nicole in haar interieurs graag nieuwe spullen die zij combineert met dingen die zij opduikelt in kringloopwinkels, antiekzaken of van marktplaats. Dit om er een persoonlijke ‘touch’ aan te geven. 

Meer weten? Stel een vraag of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.